Nieuwtjes

12-05-2020

Sinds vorige week is bij ons komen wonen Famke. Zij zal onze cattery komen versterken in de toekomst. Haar kleur is Blue Smoke White en ze is geboren op 09-02-2020. Erg lief van karakter.

14-02-2020

Dit is Alex, hij was het enigste kitten. Alex is een stoere lieve eigenwijze kleine man. Hij is inmiddels verhuisd en is bij zijn grote zus komen wonen Lotus. Het zijn dikke maatjes geworden, als of ze elkaar al jaren kennen. Geweldig om te horen.

13-08-2019

Mous heeft op 30-07-2019 5 kittens gekregen d.m.v. een keizersnede. Alles is goed gegaan. Helaas heeft Mous geen melk productie. Kittens worden door mij nu met de hand gevoed. De eerste paar dagen deden de kittens het super goed, tot 6-8. 1 kitten werd futloos en wilde niet meer eten, dierenarts bezocht. Maar helaas overleed ze rond 3 uur smiddags. Dit deed me erg veel verdriet, ze deed het zo super! Tot op heden gaat het goed met de andere 4 kittens. Ze groeien prachtig en zijn erg mooi! Door met de hand te voeden leer je de karakters al gauw kennen, erg leuk!!! 

15-01-2019

Dit is Wolf (Ayan) mijn nieuwe aanwinst. Ik heb hem aangeschaft als dekkater. Hij is super lief. Is prachtig om te zien. Hij groeit met de dag. En past perfect bij onze kudde :) .Geeft nergens om en gaat niks uit de weg, zelfs de stofzuiger wijkt hij niet voor. Houd van water, regelmatig ligt het waterbakje omver. Het is genieten om Wolf er bij te mogen hebben. Op het moment weegt hij 5,3 kilo. 

11-09-2018:

Dit is Mous samen met onze dochter Mana. Dit is zo`n geweldig duo deze 2, dikke vriendjes zijn ze. Mous zoekt haar steeds op om lekker te knuffelen. En Mana vind het prachtig, die begint dan te lachen.              Maar Mous kriebelt wel met al dat haar.